Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Yassou Maria

Καθόλου τυχαίος τίτλος. Θυμάστε φαντάζομαι την Μαρία, την οποία ασφαλώς και δεν λένε έτσι στην πραγματική ζωή. Αλλά ταίριαζε πολύ.

Μετά από το θεματάκι που πέρασε η φίλη μου με τον... "pussyteaser" που τελικά ποτέ δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και αυτή τη στιγμή είναι εξαφανισμένος από γη και ουρανό, άρχισε να ψήνεται παιχνίδι με έναν καινούριο. Το παιδί το γνώρισε από κοινές παρέες. Είχαμε βρεθεί σε κοινό τραπέζι μια φορά και πολλές φορές στο δρόμο ενώ ήμασταν μαζί. Γενικά δεν ψηνόταν ποτέ κάτι, είχε ανταλλάξει κινητά και με τις 2 μας και γενικά ήταν στο τελείως φιλικό η κατάσταση, με καμία από τις 2 μας δεν ψηνόταν κάτι.

Είχαμε χαθεί με αυτόν, ξέραμε βέβαια ότι έχει και αρκετά σφιχτά ωράρια με τη δουλειά του. Ώσπου ένας από αυτούς τους κοινούς μας φίλους έκανε πάρτι γενεθλίων σπίτι του. Είχαμε φτάσει κάπου στις πρώτες πρωινές ώρες όπου θα φεύγαμε με τη Μαρία και άλλες 2 κοπέλες για να κοιμηθούμε σπίτι μου αφού έμενα πολύ κοντά από το μέρος του πάρτι. Ώσπου ο εορτάζοντας μου λέει "Ρε συ, παίζει να έρθει και ο Τάδε! Μόλις με πήρε τηλέφωνο! Δεν θυμάμαι καν τι του έλεγα" και γέλια κλπ, εμφανώς μεθυσμένος. Του είπα ότι θα ήθελα να τον δω μετά από τόσο καιρό αλλά ήμασταν χώμα και λέγαμε να πάμε για ύπνο. Καληνυχτίσαμε, ευχηθήκαμε και την κοπανήσαμε. Ώσπου στην εξώπορτα ποιον πετύχαμε; Τον Τάδε μας. Χαρές αυτός, χαρές κι εμείς, τον συστήσαμε και στην παρέα μας (ευγένεια πάνω απ' όλα) και μείναμε λίγο εκεί στην πόρτα να ανταλλάξουμε στα γρήγορα τα νέα μας. Εγώ με τις 2 κοπέλες προχωρήσαμε λίγο και η Μαρία έμεινε πίσω να μιλάει. Μέσα στο κρύο κι εμείς να νυστάζουμε του θανατά. Της φωνάζαμε "ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΣ" - ναι ξέρω, χαλάστρα αλλά δεν ήταν καμία μας σε καλή κατάσταση.

Ξαναέρχεται λοιπόν η Μαρία μαζί μας και παίρνουμε τον δρόμο προς το σπίτι μου.

Μ: Ρε συ, ωραίο παιδί ο Τάδε.
Ν: Καλός είναι.
Μ: Θυμάσαι τότε στο Τάδε-Μαγαζί που με γαργάλαγε όλη την ώρα και μου έκανε πλάκες;
Ν: Κάτι θυμάμαι.
Μ: Ρε, έχεις το κινητό του; Έχω αλλάξει συσκευή γαμώτο.
Ν: Μπα. Το έχω κι εγώ στο παλιό μου.
Μ: Ρε συυυυυ σε παρακαλώωωωω βρες το μου μόλις πάμε σπίτιιιιι!
Ν: Κααααααλάααααα.

Έκατσα ζαλισμένη και νυσταγμένη να ψάχνω παλιές συσκευές για να βρω το νούμερο του. Το βρήκα τελικά, το πήρε η Μαρία και ησυχάσαμε. Πέσαμε αμέσως για ύπνο. Το επόμενο πρωί λοιπόν:

Μ: Καλημέρα.
Ν: Κάνω καφέ.
Μ: Χτες μέχρι να με πάρει ο ύπνος έστελνα μηνύματα με τον Τάδε.
Ν: Οκ, τον παρατάω τον καφέ. Έχεις την προσοχή μου!
Μ: Του είπα ότι χάρηκα που τον είδα μετά από καιρό και μου έλεγε κι εκείνος διάφορα και λογικά ψήνεται ρε συ.

Μου έδειξε και τα μηνύματα και όλα φαίνονταν τέλεια - ψηνόταν το παιδί. Ψηνόταν και η Μαρία μετά από την τελευταία ήττα που έφαγε.

Να μην τα πολυλογώ λοιπόν, την επόμενη μέρα ο Τάδε της πρότεινε μπύρα ή/και καφέ. Η Μαρία στα ουράνια. Πιο πολύ την ενδιέφερε να ξεκολλήσει και να ξεπεράσει εντελώς τον προηγούμενο και όχι τόσο το θέμα της σχέσης, όμως ήταν σε φάση "ό,τι κάτσει". Ο Τάδε την έπαιρνε και τηλέφωνα, της έστελνε και μηνύματα, έδειχνε πρόθυμος σε μεγάλο βαθμό. Της έστειλε ένα Σάββατο βράδυ πως την Κυριακή θα είναι προς τα μέρη της Μαρίας και να βγουν οπότε να έχει το νου της για να κανονίσουν.

Φτάνει λοιπόν η Κυριακή, άφαντος ο δικός σου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στέλνει η Μαρία "μας ξέχασες;" και απάντησε την επόμενη μέρα αυτός "όχι, απλά τελικά δεν ήμουν στα μέρη σου". Του είπε η Μαρία "α, νόμιζα μας ξέχασες τελείως."

Ε μέχρι σήμερα ο τύπος σαν να πέθανε. Να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Ούτε απαντάει στα μηνύματά της ούτε τίποτα.

Ή η Μαρία κουβαλάει κάποια αντροκατάρα λοιπόν ή οι ξενέρωτοι αυξάνεστε και πληθύνεστε. Αν είναι δυνατόν πια αυτό το πράγμα!

10 σχόλια:

  1. Εδώ παίζει το κλασικό:

    Αν ένας άντρας ανταλλάξει αριθμό με κάποια και δεν την πάρει τις επόμενες 2-3 μέρες τηλέφωνο, τότε δεν την γουστάρει πραγματικά.

    this. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πήρε την μεθεπόμενη για να της πει να βγουν! Για να σε δω τώρα. :Ρ

      Διαγραφή
    2. τότε μάλλον της το έπαιζε "δυσκολάκος" , μπορεί να δοκίμαζε να δεί πόσο θα τον ταράξει στο μηνυμα και στις αναπάντητες η φίλη σου στο εντωμεταξύ, μπορεί και απλά να λέει αλήθεια και να μην είναι κοντά στα μέρη της να και πλακώσανε δουλειές και υποχρεώσεις και να μην προλάβαινε..... πάντως την πήρε την Μαρία τηλέφωνο με τα πολλά , δε μας είπες όμως η Μαρία του έστελνε συνεχεια μνμ κλήσεις κτλ ? η κανα μήνυμα στη χάση και στη φέξη ?

      Διαγραφή
    3. Μα λες στο κείμενο:
      "Γενικά δεν ψηνόταν ποτέ κάτι, είχε ανταλλάξει κινητά και με τις 2 μας και γενικά ήταν στο τελείως φιλικό η κατάσταση, με καμία από τις 2 μας δεν ψηνόταν κάτι."

      Άρα ή δεν γούσταρε ή είχε γκόμενα. "Δυσκολάκος" δεν υπάρχει.

      Και τώρα που την πήρε τηλ, αν τελικά γίνει κάτι δεν είναι ξενέρωτος άρα πάλι κερδίζουμε (χοχο :-)

      Διαγραφή
    4. "δυσκολάκος" .......παίκτης ήταν ο μάγκας και σε λέει αφου εχω την ερωτευμενιάρα ,την αρραβωνιάρα,την κοριτσάρα των ονείρων, κάτσε να χω και καμμιά καβάντζα αμα μου τα δυσκολέψει η εν λόγω δεσποινίς....... μην ξεχάσω βέβαια και το γεγονός οτι ο τυπάκος ίσως,ίσως.....μα ίσως είχε σταμπάρει κάποια απο την παρέα

      Διαγραφή
  2. Aγαπητή συντάκτρια του blog, κακώς κατα τη γνώμη μου κατατάσεις το συγκεκριμένο άτομο στην κατηγορία των ξενέρωτων. Θεωρώ οτι πρόκειται για κλασσική περίπτωση "ελεύθερου σκοπευτή". Ο άνθρωπος είτε είχε γκόμενα και πήγαινε για αρπαχτή με τη φίλη σου είτε ήταν ελεύθερος και την είχε για καβάτζα, εν αναμονή ανταπόκρισης απο έτερο θηλυκό.
    Εάν λοιπόν τον πήρε χαμπάρι η κοπέλα του ή του έκατσε τελικά το έτερο θηλυκό, λογικό ήταν να εξαφανιστεί. Απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δηλαδή εσείς όταν στην αρχή κάνετε κάποια κίνηση και δείχνετε ενδιαφέρον με μηνυματάκια και τηλεφωνάκια και τάζετε ραντεβού αλλά μετά απλά ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ είστε ελεύθεροι σκοπευτές, ενώ αντίστοιχα εμείς ξενέρωτες; Γιατί αυτό έγινε ρε παιδιά. Πάει και στον Συντάκτη η απάντηση. Όταν λέω ότι "ποτέ δεν ψηνόταν κάτι" κλπ εννοώ ότι ο τύπος ήταν απλά μια έξτρα γνωριμία μας και δεν είχαμε ποτέ πολλά πάρε-δώσε μαζί του γιατί πολύ απλά δεν τύχαινε.
      Και αν έχει όντως γκόμενα/ες ας πει "είμαι αλλού αυτήν την περίοδο". Δεν κανονίζεις έτσι ραντεβού και μετά σε καταπίνει η γη. Ή τουλάχιστον ΒΓΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ! Και ξεκαθάρισε εκεί τις προθέσεις σου.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή συντάκτρια, πιστεύω οτι όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά την έννοια του όρου ξενέρωτος/ξενέρωτη καθώς και οτι η έννοια αυτή διαφέρει ριζικά ανάμεσα στα δύο φύλα. Για παράδειγμα, θεωρώ απίθανο ένας άνδρας, είτε ελεύθερος είτε σε σχέση, να σε φλερτάρει επίμονα, να κανονίσει ραντεβού μαζί σου και μετά να εξαφανιστεί απλώς και μόνο επειδή έψαχνε για επιβεβαίωση οτι είναι επιθυμητός, κάτι όμως που γίνεται κατα κόρον από τις γυναίκες.

      Όπως ανέφερα και παραπάνω, η "εξαφάνιση" σημαίνει είτε οτι έγινε τσακωτός απο την κοπέλα του είτε οτι σε είχε καβάντζα και επέλεξε άλλο θυληκό. Εσύ όμως 9 στις 10 είσαι ελεύθερη,κάνεις παιχνίδι με τους άντρες και μετα εξαφανίζεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα και με κανέναν (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω). Πώς λοιπόν περιμένεις να σε χαρακτηρίσω "ελεύθερο σκοπευτή" και όχι ξενέρωτη;

      Η μόνη περίπτωση ξενέρωτου άνδρα είναι αυτή που περιγράφεις στην προηγουμένη ανάρτηση σου, με τους δύο χαζοβιόληδες που ήταν βιδωμένοι στις καρέκλες τους. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

      Φιλικά

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω αυτό εδώ το blog και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη συντάκτρια του κειμένου. Επιτέλους να και ένα κείμενο που μιλάει για το ανδρικό αντίστοιχο της cockteaser το οποίο, αν έχω καταλάβει καλά, αποκαλείται pussyteaser. Πρόσφατα έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση στο fb, θα έδινα και το προφίλ του τύπου για να τον κάνω εντελώς ρόμπα, αλλά επειδή μόνο αξία θα του δώσει μια τέτοια κίνηση, θα προτιμήσω να μην το αναφέρω. Θα πρέπει όλοι μας παντως να καταλάβουμε κάτι : στο fb και στο internet γενικότερα, όλοι μας αναπαράγουμε αυτό που είμαστε και στο real life, δλδ την πρσωπική μας μαλακία. Αν είμαστε δημοφιλείς στο real life τότε είμαστε δημοφιλείς και στο νετ. Αν δεν βρίσκουμε γκόμενο/γκόμενα στο real life τότε δεν βρίσκουμε ούτε και στο νετ. Αν είμαστε ψώνια στη ζωή, τότε σίγουρα είμαστε ψώνια και στο νετ. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή