Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ξενέρωτοι στην πρώτη κίνηση vol. 2

Γιατί πολύ απλά μερικές φορές είστε για φάπες όλοι. Μην το φοβάστε ρε γαμώτο το άκυρο. Για να ρίξετε κάποια θα φάτε και χυλόπιτες στο δρόμο, αυτό είναι το τίμημα. Δεν θα σας κάθονται όλες με τη μία.

Συνεχίζουμε λοιπόν τις ιστοριούλες περί πρώτης κίνησης. Όχι για να μη λέτε ότι γκρινιάζουμε άδικα για τους ξενέρωτους και ότι εμείς έχουμε το πρόβλημα.


Έχουμε βγει με την κολλητή μου για ένα ποτό σε ένα μπαρ Παρασκευή βράδυ. Καθόμαστε σε ένα τραπέζι και πίνουμε το ποτό μας, συζητάμε και ξαφνικά το δίπλα τραπέζι αδειάζει από την παρέα που καθόταν για να το διαδεχτούν δύο τύποι. Θα ξεκινήσω να μιλάω με όρους Συντάκτη τώρα. Ο ένας ήταν ένα ΗΒ6 και ο άλλος ένα ΗΒ7-8, ας πούμε ΗΒ7.5. ΗΒ σημαίνει hot babe βέβαια απ' ότι έμαθα, αλλά μας ταιριάζει προς το παρόν. Ήμασταν 2, ήταν 2. Ήταν Παρασκευή βράδυ και ήμασταν δίπλα δίπλα. Έπαιζε πολύ eye contact και χαμογελάκια και ψουψουψου ο ένας στο αυτί του άλλου, ψουψουψου κι εμείς "α αυτός εκεί σε κοίταζε" - "άντε ρε" κλπ.

Τα χαμόγελα εκ μέρους τους συνεχίζονταν για πολλή ώρα. Μας κοιτούσαν και κάτι ψιθύριζαν μεταξύ τους ώστε να καταλήξουν να μας χαμογελάνε.

Κ: Να δω τι θα παιχτεί τόση ώρα χαμόγελα κλπ.
Ν: Τίποτα δεν θα παιχτεί. Θα κάτσουν έτσι όλο το βράδυ.
Κ: Δεν είναι δυνατόν να κάτσουν έτσι όλο το βράδυ, δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω, να βάλω ταμπέλα "ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΜΑΚΙ";

Δεν θα ήταν κακή ιδέα μπας και πάρετε μπρος μερικοί μερικοί πάντως. Βρίσκαμε εμείς αφορμές να σηκωνόμαστε και να κόβουμε κινήσεις. Ο 7.5 ακολουθούσε με το βλέμμα του την κολλητή μου όταν σηκωνόταν και ο 6 άλλαξε θέση να κάτσει ακριβώς φάτσα μου. Οι ματιές μας συναντήθηκαν άπειρες φορές εκείνο το βράδυ. Δεν ξέρω αν λαμβάνω εν τέλει λάθος εγώ τα μηνύματά σας, αλλά εγώ πχ θέση δεν θα άλλαζα έτσι. Ούτε θα κοιτούσα ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιον επειδή πάλι "έτσι". Επομένως είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι παίζει και ότι το 6άρι πιθανώς ψήνεται. Βέβαια όπως είπα ήταν 6άρι. Δηλαδή δεν πέθαινα να κάνω κίνηση μην τυχόν και "χάσω το κορμί". Επίσης έχω βαρεθεί πια να κάνω τον πέφτουλα της υπόθεσης. (βλ. Ξενέρωτοι στην πρώτη κίνηση 1)

Είχε περάσει ΑΡΚΕΤΗ ώρα και δεν είχε γίνει ακόμα τίποτα. Ο 7.5 έβρισκε αφορμές να ακουμπάει "κατά λάθος" την φίλη μου, μία να φτιάξει καλύτερα το μπουφάν στην καρέκλα του, μία του έπεσε ο αναπτήρας, μία να βολευτεί στην καρέκλα κλπ. Και εννοείται στα καπάκια έλεγε "ωπ, συγνώμη και πάλι" με ένα πλατύ χαμόγελο να ακολουθεί.

Περνάει κι άλλη ώρα, ακόμα τίποτα. Εγώ με την κολλητή να είμαστε σε φάση "γαμώ το διάολό μου". Αρχίσαμε πάλι τις κουβέντες μας ξεχνώντας τους διπλανούς που δεν λέγανε να πάρουν μπρος. Ώσπου κάποιου το μάτι μας πήρε, όσο να' ναι 2 κοπέλες μόνες Παρασκευή βράδυ να πίνουν είναι ένα δυνατό target. Μας πλησίασε και προσφέρθηκε να μας κεράσει ένα ποτό. Αρνηθήκαμε. Μιλάμε για τύπο 45φεύγα εμφανώς μεθυσμένο που ένας Θεός ξέρει τι είχε στο μυαλό του. Προσοχή όμως, αρνηθήκαμε αλλά το κάναμε ευγενικά. Δεν του είπαμε "πάρε δρόμο" ή κάτι. Μας ρώτησε λοιπόν τι κάνουμε 2 κοπέλες μόνες Παρασκευή βράδυ και ρώτησε δυνατά για να το ακούσουν και οι δίπλα "τα αγοράκια τα αφήσατε σπίτι;". Γέλια εμείς, γέλια αυτός, τσεκάρω και τους διπλανούς να μην μιλάνε μεταξύ τους και να έχουν στήσει αυτί.

Ν: Ναι σήμερα βγήκαμε μόνες.
45: Αυτοί χάνουν. Ξενέρωτοι άντρες παιδί μου, τι να πεις; (έπρεπε να του δώσω το blog μου :-) )
(γέλια και οι 3)
45: (γυρνώντας στους διπλανούς) Ελάτε ρε σεις να κάνετε παρέα στα κορίτσια! Μόνοι εσείς, μόνες κι αυτές, μια χαρά συμπληρώνεστε!

Κίνηση ματ ο δικός σου. Ουρανοκατέβατος μας ήρθε. Κοιτάω την κολλητή μου σκασμένη στα γέλια περιμένοντας να κόψω αντίδραση των δίπλα. Και φυσικά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό που έγινε : γέλασαν αμήχανα, κοίταξαν λίγο το πάτωμα και δεν έβγαλαν μιλιά. Μας καληνύχτισε ο 45άρης, βαρεθήκαμε κι εμείς το παιχνίδι και την κοπανήσαμε.

Ν: Δε γράφεις στον 7.5 το τηλέφωνό σου σε καμιά απόδειξη να την αφήσεις φεύγοντας;
Κ: Με δουλεύεις; Για να με πάρει τηλέφωνο μετά από 10 χρόνια που θα το αποφασίσει; Με τέτοιον δεν θέλω να μπλέξω, ευχαριστώ.

Κι έτσι απλά την κάναμε. Ξενέρωτοι. Ου να μου χαθείτε.

11 σχόλια:

  1. Μπράβο πολύ σοβαρό κριτήριο... Ενας θεός ξέρεις πως θα είναι οι μούρες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα....epic! Ο 45άρης ήταν όλα τα λεφτά.

    Ο Ανώνυμος πρέπει να είναι ο HB6. Προτείνω να βγάλεις τα ανώνυμα σχόλια και μαζί βγάλε και τα captcha για να είμαστε πιο χαλαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ O 45ρης ολα τα λεφτα... 99,9% ειδες το κανονα των 3sec σε εφαρμογη...εκατσαν,το σκεφτηκαν και εν τελη το καταπιαν και τους επιασε κρυος ιδρως... εκτος εαν εισαι τιποτα ετσι... http://www.youtube.com/watch?v=MNeqMLMmeQM&feature=related οποτε για αλλο λογο κοιτουσαν... (humor κανω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ανώνυμε, σκατά είναι οι μούρες μας, άσε άσε.
    Αν είσαι ο ΗΒ6 είσαι κότα.

    @Συντάκτη αυτό μάλλον θα κάνω, αν και δεν παίζει πρόβλημα. Έχω δει και χειρότερα από εγγεγραμμένους.

    @Acid έχει διαγραφεί λέει το βίντεο και δεν μπορώ να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανώνυμε ...... δεν υπάρχουν άσχημες γυναικες . υπάρχουν μόνο μαλάκες που δέν πίνουνε :p

    (να με συγχωρείτε οι δεσποινίδες για την έκφραση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Υπάρχουν άσχημες γυναίκες, όπως υπάρχουν άσχημοι άντρες.
    - Ευτυχώς που πίνουν όλοι για να τα βλέπουν αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν είστε τέρατα στη μούρη, αλλά ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ σίγουρα με όλα τα κατεβατά που μας τσαμπουνάτε.... και οι αγαμιδηδες, από κάτω σωστοί ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικα δεν μπορω να πιστεψω καποια πραγματακια που αναφερεις στο αρθρο σου,γραφεις οτι κοιταζες με το βλεμμα: "κανε μου καμακι ντε" τα δυο αγορακια,μπορεις να μου διευκρινησεις πως ακριβως "εδινες σημα" στον αλλον να σου μιλησει?
    Αν κοιταζατε οπως οι περισσοτερες ελληνιδες με βλεμα απλανες-χαμενο στο διαστημα περιμενοντας ο αλλος να διαβασει την σκεψη σας,τοτε λυπαμαι ειστε λαθος.
    Θα αναφερω το κλασικο που λενε πολλες ελληνιδες οταν βγαινουν έξω.."θελω ο αλλος να καταλαβει οτι τον γουσταρω να μπει μεσα στην σκεψη μου",μα πως μπορει μωρη κακομοιρα να σε καταλαβει εαν δεν σκασεις ένα χαμογελακι,εαν δεν κανεις ένα νοημα,ενα νευμα? δεν μπορουμε πλεον να διαβαζουμε και τα μυαλα σας πια!
    Τα παλικαρια με το δικιο τους δεν σας κολλησαν εχουν φαει την γειωση της ζωης τους και σας θεωρησαν άχρηστη υπόθεση,αλλωστε και εσεις δεν δειξατε ενδιαφερον.
    Και θα σου αναφερω ενα προσφατο παραδειγμα που ειχα με μια του συναφιου σας...επειτα απο ξενυχτι λοιπον σε ενα μπαρακι,μιλαω εντελως τυχαια με μια κοπελα έξω απο το μπαρ..και να μου αρχιζει την κλαψα οτι δεν υπαρχουν αντρες,δεν κανουν καμακι κτλ κτλ αφου
    λοιπον συνεχισε η κουβεντα περι ανεμων και υδατων,και οτι οι σχεσεις πλεον ειναι δυσκολες και αλλες παπαριες κτλ..αναταλλαζουμε τηλεφωνακια οντας ικανοποιημενη που βρηκε καποιο καλο παιδι και εμφανισιμο σαν και μενα και θα ηθελε να παμε για καφε...
    Η συνεχεια,οταν της εστειλα sms..ηταν:"ξερεις δεν ειμαι σε φαση αυτη την περιοδο κτλ κτλ"
    AYTEΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω πολλά παραδείγματα για να συγκρίνω με άλλους λαούς όμως θα γράψω για τη Βουλγαρία που επισκέφτηκα πριν χρόνια και έβγαινα συχνά με ένα φίλο μου που σπούδαζε εκεί.Οι Βουλγάρες αν γουστάρουν σηκώνονται απο την καρέκλα τους και λένε "Η φίλη μου θέλει να σε γνωρίσει έρχεσαι στην παρέα μας?"Τόσο απλά.Και ένα ακόμη που μου έτυχε."Μπορώ να καθήσω?".Ίσως σας φανεί περίεργο αλλά δεν ήταν πουτάνες οι κοπέλες.Απλά έκαναν πράξη αυτό που εσείς σκέφτεστε 2 ώρες με ένα ποτό στο χέρι μέχρι που φεύγετε απο το μαγαζί.Και για μας το ίδιο ισχύει βέβαια.Άρα ας μην παραπονιέται κανείς.Έχουμε και τα δύο φύλλα το ίδιο μερίδιο ευθύνης.Όσο για τον άντρα κυνηγό αυτό είναι μια ιστορία που τελείωσε στην εποχή του Ψάλτη.Να παίρνετε και εσείς πρωτοβουλίες.Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ειναι όντως οπως τα λεει το αρθρο εμεις οι αντρες 9 στους 10 δε τη πέφτουμε πια, γιατι εχουμε σιγουρο οτι θα φαμε χυλόπιτα οσο και να επιμείνουμε. Χρονια τωρα η ιδια δουλειά χυλόπιτα στη χυλόπιτα. Οποτε αφου ειμαστε σχεδον σίγουροι οτι δε θα γινει κατι ακομη και αν κοιτάνε οι κοπέλες η χαμογελάνε ,λεμε δεν υπάρχει λογος να φαμε τη γείωση να πέσουμε ψυχολογικά, να μας χαλάσει η βραδυά... Αν θελουν ας μιλήσουν αυτες... Ισότητα εχουμε. Τοσα χρονια απανοτων αποριψεων μας εχουν φοβίσει. Και δεν ειναι όπως παλια που το καστρο έπεφτε με πολιορκία τωρα δε πεφτουν με τιποτα, γιατι ειμαστε ελλατωματικοι στα ματια τους, γυρεύουν το άπιαστο. Αυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή