Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ξενέρωτοι στις απόκριες

Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι...

Και δεν λέτε να βάλετε μυαλό ακόμα και μετά από 3 ολόκληρα volumes για ξενέρωτους στην πρώτη κίνηση. Το συγκεκριμένο δεν το κάνω vol. 4 γιατί στην πρώτη κίνηση ήμασταν καλά. Στη δεύτερη υπήρξε το πρόβλημα. Ας εξηγηθούμε λοιπόν για μία ακόμη φορά.


Έφτασε λοιπόν το καρναβάλι, απόκριες, ξεθάψιμο στολών και αχαλίνωτο google-άρισμα για τίποτα πρωτότυπο και homemade. Κενό τριήμερο για μια κλασική βόλτα από την κλασική Πάτρα για να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις, μέρες που είναι. Φτάνουμε, βολευόμαστε στο σπίτι της οικοδέσποινας και ετοιμαζόμαστε για την πρώτη πατρινή βραδινή έξοδο. Στολές, βαψίματα, μου πάει αυτό, τελικά δεν θα βάλω περούκα κλπ.

Πάρτι μασκέ λοιπόν από τα χιλιάδες που λάμβαναν χώρα το ίδιο βράδυ, άφθονο ποτό και άφθονος χορός με ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν θα ξαναδείς ποτέ γιατί είτε έχουν ξεκουβαληθεί κι αυτοί από την άλλη άκρη της χώρας σε γνωστούς τους, είτε είναι Πατρινοί. Επομένως η μεγαλύτερη βλέψη είναι κάποιο ONS ή έστω λίγο φλερτ να νιώσεις ότι περνάει η μπογιά και από κει και έπειτα ό,τι προκύψει.

Χαλαρό βράδυ, λίγα πράγματα να κινούνται, γυναικοπαρέα εμείς αλλά το μάτι μας να παίζει σαν τρελό και ακόμα και μετά από 3 ώρες καμία κίνηση από κανέναν αρσενικό. Έχω ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζω μέσα μου κάποιο κραχτο-ποστ για το μπλογκ, ώσπου εκεί που κάθομαι μόνη μου σε μια γωνιά τσεκάροντας κόσμο, έρχεται ένας που με κάρφωνε με το βλέμμα να μου πιάσει κουβέντα. Τον έβλεπα που με κοίταζε συνέχεια αλλά προσπαθούσα να μην τον κοιτάω γιατί πιο πολύ μέλωνα τον φίλο του δίπλα. Τέλος πάντων σκέφτομαι, αφού αυτός μας έκατσε, ας είναι. Έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν πολύ άσχημος.

Σημείωση. Σε πάρτι μασκέ με χαμηλό φωτισμό και αρκετό αλκοόλ στις φλέβες σου, αν ο άλλος δεν σου φανεί για ΗΒ9 με τη μία, τότε όταν τον δεις νηφάλια, σε φως και χωρίς να φοράει στολή-makeup κλπ θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ. Τέλος σημείωσης.

Μιλάμε λοιπόν για λίγο, περίπου ένα τέταρτο. Δεν είχαμε συστηθεί ακόμα και του φώναξα ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΟΥΜΕΡΟ μπας και μάθω έστω το όνομά του. Μου είπε κι αυτός το δικό του και συνεχίσαμε την κουβέντα. Τον ρώτησα αν σπουδάζει κάτι μιας και οι περισσότεροι στο πάρτι ήταν φοιτητές και μου είπε "εεε είμαι λίγο μεγάλος για να σπουδάζω". Απόρησα. Τον ρώτησα πόσο χρονών είναι και τελικά είδαμε ότι με πέρναγε 13-14 χρόνια. Μου ήρθε λίγο απότομο μιας και δεν παίζω ποτέ σε αυτό το γκρουπ ηλικιών, όμως δεν με ενδιέφερε ποτέ η διαφορά ηλικίας όση και να είναι. Αν και συνήθως προτιμώ να είναι μονοψήφιος αριθμός. Όμως εκείνη την ώρα δεν έδωσα καθόλου σημασία.

Είχε αρχίσει να ξημερώνει ώσπου η παρέα του αποφάσισε να την κοπανάει σιγά σιγά.

Ν: Άρα φεύγεις;
Α: Εεεε θέλει η παρέα μου.
Ν: Και η δική μου παρέα ετοιμάζεται να φύγει.
Α: Μάλιστα.
Ν: Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν 2 επιλογές.
Α: Ποιες;
Ν: Ή μένεις και πάμε μια βόλτα έξω οι 2 μας, ή φεύγουμε με τις παρέες μας και χαιρετιόμαστε εδώ.
Α: Μάλιστα.
Ν: Ε θα μου πεις όμως;
Α: Τι να σου πω;
Ν: Σου είπα. 2 επιλογές υπάρχουν. Διάλεξε μία.
Α: Ε πάμε μια βόλτα.

Πήγαμε λοιπόν τη βόλτα, όλα καλά όλα ανθηρά. Περπατούσαμε και συνεχίσαμε να μιλάμε με πολλές παύσεις απόλυτης σιωπής. Κάτσαμε σε ένα παγκάκι. Εκεί τον είδα και πρώτη φορά στο φως και ανακάλυψα ότι ήταν ακόμα πιο μέτριος.

Α: Γαμώτο και δεν θυμάμαι πώς να πάω σπίτι του φίλου μου τώρα...
Ν: Ε πάρε τηλέφωνο.
Α: Δεν έχω μπαταρία στο κινητό.
Ν: Ε θα σου δώσω εγώ το δικό μου να τους πάρεις.
Α: Δεν θυμάμαι το νούμερο απ' έξω.
Ν: Ε βάλε την κάρτα σου μέσα να πάρεις, τι να σου πω.
Α: Άσε μωρέ, μπορεί και να κοιμούνται τώρα...
(παύση)
Α: Έχω και το αμάξι βέβαια.
Ν: Είδες; Κανένα πρόβλημα λοιπόν.
Α: Ναι αλλά δεν έχω τα κλειδιά μαζί μου.
Ν: Καλά πώς το κατάφερες αυτό; Τέλος πάντων.
(πάλι παύση)
Α: Γαμώτο σε κάνα παγκάκι με βλέπω να κοιμάμαι.
(παύση)
Α: Αχ και που θα κοιμηθώ σήμερα άραγε;;;

Εκεί άρχισα να τσαντίζομαι. Ο τύπος ήθελε φανερά να τον προσκαλέσω στο σπίτι που έμενα - κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να συμβεί. Έμενα στο πατρικό μιας φίλης μου μαζί με άλλα 3 άτομα. Δεν μπορούσα να κουβαλήσω τον άκυρο. Έκανα πως δεν τον άκουγα και είπε τουλάχιστον άλλες 42 φορές αυτό το "ΠΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟΨΕ;". Ξενέρωσα τη ζωή μου και αποφάσισα να την κάνω. Ήμασταν μισή ώρα στο παγκάκι και δεν λέγαμε τίποτα ουσιαστικό, δεν με τράβαγε κι όλας εμφανισιακά να κουνήσω εγώ τα κουλά μου, οπότε το παράτησα.

Ν: Είσαι σίγουρος ότι δεν θες να πάρεις τηλέφωνο τους φίλους σου από το κινητό μου;
Α: Θα κοιμούνται τώρα...
Ν: Ε ξύπνα τους. Δεν θα σου πουν τίποτα. Απλά δεν θυμάσαι πώς να γυρίσεις σπίτι. Λογικότατο είναι.
Α: Μπα, άστο μωρέ...
Ν: Και τι θα κάνεις;
Α: Κάτι θα βρω.
Ν: Οκ, καλώς. Καληνύχτα από μένα.
Α: (αποσβολωμένο ύφος)
Ν: Καληνύχτα!

Και έφυγα όσο ξενερωμένη γίνεται. Είπα καλημέρα στην πλέον ηλιόλουστη Πάτρα και γύρισα σπίτι με κάτι μούτρα μέχρι την Κόρινθο.

Δε βαριέσαι.

8 σχόλια:

  1. "Μου ήρθε λίγο απότομο μιας και δεν παίζω ποτέ σε αυτό το γκρουπ ηλικιών, όμως δεν με ενδιέφερε ποτέ η διαφορά ηλικίας όση και να είναι. Αν και συνήθως προτιμώ να είναι μονοψήφιος αριθμός. Όμως εκείνη την ώρα δεν έδωσα καθόλου σημασία."

    Lol,LOL και καραφlol εισαι παλαβιαρα τελος...Αμα θες μονοψηφιο αριθμο στην ηλικια ο ανηψιος μου ειναι 6 χρονων σου κανω κονε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ήθελε να έρθει σπίτι σου, γιατί είναι ξενέρωτος?
    Και τέλος πάντων γιατί οι γυναίκες δεν λέτε ΠΟΤΕ την αλήθεια? Πες του ότι σε φιλοξενούν και ανταλλάξτε τηλέφωνα.Duuuuhhh!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του είχα πει ότι έμενα σε σπίτι με 3 άτομα + γονείς της μίας DUUUUUUH αφού τόση ώρα που μιλούσαμε του είπα ότι είμαι από Αθήνα κλπ, καλό μου. :P

      Διαγραφή
  3. Αγαπητη συντακτρια μερικες φορες μου φαινεται οτι στην αγωνια σου να βρεις κατι για να γραψεις στο blog σχετικα με το ποσο ξενερωτοι(ειναι?? δεν νομιζω..)ειναι οι αντρες χανεις και την ουσια στο να περνας εσυ καλα..
    Anyway..ξεχωριζω καποια σημεια...
    1)Αθελα σου εβγαλες την κλασικη νοοτροπια μιας ελληνιδας στα γραφομενα σου με την προταση "λιγο φλερτ για να νιωσεις οτι περναει η μπογια σου"
    κλασικη-κλασικοτατη αντιληψη της μεσης ελληνιδας οταν θα βγει εξω.."δεν βγαινω για να διασκεδασω,να γνωρισω κοσμο,να χαμογελασω,να με φλερταρουν,να ερωτευτω,να κανω φαση" ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΛΕΜΜΑΤΑ" και να αισθανθω οτι περναει η μπογια μου.
    2)Οτιδηποτε κατω απο μοντελο-ΗΒ9 ειναι ακυρος-αχρηστος για μενα την ελληνιδα που μου αξιζει ο Σπαλιαρας-Παππαδακης.Το γεγονος οτι αναφερεις πολυ την εμφανιση στα γραφομενα σου το δειχνει αυτο,αλλωστε εκει που ξενερωσες πιο πολυ ηταν οταν τον ειδες καλυτερα στο φως της ημερας,και σε ρωταω φιλτατη εαν δηλαδη την ερωτηση "που θα μεινω" στην εκανε ενα ΗΒ9 τι θα απανταγες?
    Παντως διακρινω την ειλικρινια σε οσα γραφεις και οτι οντως εχουν συμβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Το ΜΟΝΟ που μπορούσα να κάνω όντας Αθηναία στην Πάτρα, ήταν φλερτ και ως εκεί. Δηλαδή για τι άλλο να ψαχνόμουν, σοβαρή σχέση μέσα στις 2 μέρες που θα έμενα εκεί; Που θα κατέληγε σε σχέση από απόσταση; Να μου λείπουν τέτοιες φλόμπες. Δεν βγήκα με σκέψη "βγαίνω να τραβήξω βλέμματα" αλλιώς πολύ απλά θα έμενα στην Αθήνα, θα έσκαγα σε clubs ντυμένη ΑΓΡΙΟΓΑΤΑ ή ΝΟΣΟΚΟΜΑ ή κάτι παρεμφερές και θα είχα καλύψει τον σκοπό για τον οποίο ισχυρίζεσαι πως βγαίνω.
      2) Ναι δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις, αλλά η εμφάνιση ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ! Shoot me. Δεν μπορώ να είμαι με κάποιον που δεν με ελκύει εμφανισιακά γιατί ακόμα κι αν είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, σε άλλους τομείς τα πράγματα θα είναι χλιαρά. Και ΗΒ100 να μου την έκανε την ερώτηση Χ θα έτρωγε, ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν χώραγε στο σπίτι εκείνη τη μέρα. Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι εγώ είμαι πανέμορφη και τρελά υψηλό ΗΒ, αλλά θέλω ο άλλος να με τραβάει, δεν σου είπα να είναι Ο κούκλος, αλλά να είναι ωραίος. Ο εν λόγω τύπος ήταν μέτριος, ήταν και μασκαρεμένος και μου φαινόταν έτσι.
      Τώρα αυτήν την τελευταία κατηγορία περί προσωπικής εμφάνισης δεν την έπιασα και πολύ. Οι άντρες το κάνετε σε χειρότερο βαθμό. Τουλάχιστον εγώ αν πέσω σε ΗΒ9 και γλάστρα θα τον παρατήσω επί τόπου, δεν θα κάτσω 2-3 βδομάδες μαζί του να μου φύγει το άχτι και μετά άντε γεια.

      Διαγραφή
  4. Τα εχετε @@@@ ολα σε αυτον τον τόπο, τοσο εσυ οσο και ο αλλος ο φαντασιόπληκτος ο ανταγωνιστής σου, γραφετε σε ενα μπλόκ φανταστικές ιστοριούλες για να κατηγορήσετε ενα φύλο, μπλα μπλα μπλα, παει η εννοια του ρομαντισμου και της αγαπης. Πλεον ολα ειναι απλα ενα κρύο γ@μησάκι χωρις ουσιά ONS = "One night stand" ? τουλαχιστόν ας χρεωνετε κάτι τοτε οχι τσάμπα το επάγγελμα (__λεω γω τωρα__) απεγνωσμένες προσπαθειες για AIDS, υπατιτιδα A' B' C' και D! αφου σχεση εξαποστάσεος = βλακεία ... τι σκατά εψαχνες στην ιστοριούλα αυτη, ασκοπο φλέρτ? αυτο εισπράτω απο τα δυο αυτά μπλόκς, η βλακεια παει συνεφο δηλαδη.. και ορολογίες "Χοτ μπεμπι" και π@@ς μπλέ.

    Ολοι εγιναν ειδικοι απ τα βιβλία επιτήδειων -Ματζούνια οδηγοι για κακομοίρηδες αγάμητους-.

    Αν δεν μπορειτε να βρείτε γκόμενα η γκόμενο δεν σας φτεει το αντιθετο φύλο, το προβλημα βρισκεται πιο κοντά σας απο νομιζετε, μην ψαχνετε τοσο μακριά να το βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)"Ανταγωνιστής" δεν υπάρχει."Μαζί τα γράψαμε!"
    2)Δεν είναι "μπλοκ", είναι "μπλοκ-άουτ". Μάθε και αγγλικά ρε παπαρίδη πριν αφήσεις comment γιατί γελάει ο κόσμος. Blog λέγεται. Όλοι οι μυρωδιάδες μπορείτε να κατεβείτε στις εκλογές με το κόμμα των trolls και να μπείτε άνετα στη Βουλή με 3%.
    3)Τα βιβλία επιτήδειων γάμησέ τα. Το ότι 2 στους 3 είναι singles σου λέει κάτι?
    http://ksenerotes.blogspot.com/2012/04/69.html
    Οπότε βούλωνε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή