Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ε καλά κάνουν και μας κράζουν!

Κοπέλες το βλέπετε, εγώ την προσπάθειά μου την κάνω. Άνοιξα το μπλογκ για να μας στηρίξω σε πολλά στα οποία μας κατηγορούν μέσα από αυτά που έχω ζήσει η ίδια. Όμως ήρθε η ώρα να κράξω και λίγο μερικές μερικές από εσάς. Αφορμή είναι 2 σχόλια στο μπλογκ του συνάδελφου δίπλα.

Παραθέτω γιατί ξέρω ότι βαριέστε να ανοίγετε άλλη καρτέλα και τέτοια. Συμπάσχω.

...

Πιστεύω όμως οτι η απουσία του γκόμενου απο το fb δεν είναι τόσο αισθητή όσο αυτή απο την Σαββατιάτικη έξοδο (θέμα μεγαλύτερης συζήτησης.
...
Α μπράβο. Έπρεπε να κάνω κι ένα κείμενο του γιατί να απουσιάζει ο γκόμενος απ' το Σάββατο. Δηλαδή το Σάββατο είναι θρησκεία. Εκτός κι αν έχει...άλλη θρησκεία (την στρογγυλή Θεά).

Και περιμένω να πεταχτεί στα σχόλια καμιά τύπισσα να πει "Α ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ" και να αρχίσει να ωρύεται και να υπερασπίζεται κλπ. Και ίσως να περιμένει και το γειτονικό Νούμερο να στηρίξει (γιατί έχουμε κάνει και ένα όνομα πλέον).

Κάτι που δεν θα κάνω. Όχι δεν υπάρχει δικαιολογία στο να βγαίνεις δεσμευμένη κοπέλα Σάββατο βράδυ στολισμένη στην τρίχα με γυναικοπαρέα. Γιατί να το κάνεις αυτό; Εκτός κι αν έχει κάναν αγώνα και ο δικός σου είναι πωρωμένος. Που ακόμα και τότε αν τελειώσει ο αγώνας πάλι μαζί μπορείτε να είστε. Το Σάββατο είναι η ιερή μέρα της εβδομάδας. Η μέρα που ξενυχτάς όσο θες με μηδέν τύψεις για τον πονοκέφαλο της επόμενης μέρας, αφού έχεις περιθώρια να συνέλθεις μέχρι να επιστρέψεις στη δουλειά. Το Σάββατο είναι η μέρα που σχεδιάζεις με τις μπακουροφίλες σου εξορμήσεις σε μπαράκια και μέρη που μαζεύουν όμορφο κόσμο εξακριβωμένα. Που θα πιεις και θα τσιμπήσεις τηλέφωνο από υποψήφιο που σου γυάλισε επί τόπου. Εμείς τουλάχιστον με τις φίλες μου έτσι το βλέπουμε. Ή μάλλον το βλέπαμε γιατί μετά από πολλά Σάββατα των άνωθεν εξορμήσεων μας χαμογέλασε η τύχη.

Αν πάλι έχεις μια ωραία παρέα με την οποία περνάς καλά και θες να βγαίνετε τα Σάββατα, ε πάρε και τον γκόμενό σου μαζί. Γνώρισε τον στους φίλους και τις φίλες σου. Για μένα είναι και ένα τεστ αυτό, το πόσο καλά θα δέσει με την παρέα σου. Βγαίνοντας μόνη σου με τους φίλους σου ντυμένη φτιαγμένη δίνοντας την εντύπωση "ελεύθερης κι ωραίας", απλά δίνεις και παράλληλα τροφή στον συνεργάτη δίπλα να κράζει δικαιολογημένα.

Αν έχει χωρίσει κάποια φίλη σου και θέλει γυναικεία παρηγοριά - μαζί με αλκοόλ και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη συνοδευόμενα από κλασικά "ξέχνα τον μαλάκα" κλπ, βγείτε, σύμφωνοι. Είναι περίπτωση που δικαιολογώ. ΑΛΛΑ. Μην μου βγεις με το ντεκολτέ στον αφαλό και το μπούτι φάτσα κάρτα. Μαζέψου. Τελικά ψάχνεις ή δεν ψάχνεις γκόμενο; Μην προκαλείς τον κάθε PUA του μπαρ. Μην παίζεις με το βλέμμα. Σταμάτα να κοιτάς τον κόσμο στο διπλανό τραπέζι. Αν πάλι είσαι υψηλό ΗΒ και σου παιχτεί κίνηση όπως και να έχει, κόψε το από την αρχή - "είμαι πιασμένη". Τότε θα αναρωτηθούν πάλι οι αρσενικοί φίλοι μας "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ;". Παιδιά, γυναικεία αλληλεγγύη. Είπαμε. Εδώ συγνώμη, αλλά δικαιολογώ!

Αν πάλι είστε έρμαια των ΜΜΜ λόγω έλλειψης οχήματος και κατά συνέπεια των απεργιών τους, πείτε στο έτερον σας ήμισυ να πεταχτεί για αγκαλίτσες και ταινία. Είναι κλασική φάση που όλοι όμως αγαπάνε πού και πού. Όχι δα και συνέχεια, μην γίνει και το πετσί μας ένα με το ριχτάρι του καναπέ. Να βλέπουμε και λίγο κόσμο.

Αυτά αγαπητές αναγνώστριες. :-)


6 σχόλια:

  1. Που ήσουνα εσύ κοπέλα μου τόσο καιρό; Γενικά, που είναι κοπέλες με το μυαλό στο κεφάλι, σαν εσένα; Όταν πρωτοείδα το blog σου, ύστερα από παραπομπή του συναδελφικού σου blog για τους άντρες, σκέφτηκα ότι θα είσαι μια γυναίκα που κάνει όλα αυτά που αναφέρει ο συνάδελφος σου και απλά βγήκες για κράξιμο! Μπράβο σου που με διεύψεσες και συνέχισε τη δουλειά σου μπας και δουν οι απανταχού ξενέρωτες ότι κάποια από αυτά που κάνουν τα κατακρίνει και το ίδιο τους το φύλο! Το ίδιο συνέχισε να κάνεις και με τους ξενέρωτους όμως, για είμαστε σε θέση να βλέπουμε ποια από αυτά τα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος είτε επίτηδες είτε άθελα του, σας ενοχλούν! Εύγε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιταξε να δείς!Το κάθε Σάββατο χωρίς το γκόμενο είναι επιεικώς απαράδεκτο!Ελά που καμιά φορά όμως πρέπει να βγαίνεις και με τις ελεύθερες φίλες σου που τις διακατέχει η έντονη ανάγκη και επιθυμία της εξόρμησης εις στο κέντρο διασκέδασης μπας και τυχόν είναι η τυχερή τους μέρα όπου ο ερμής έχει φύγει από το κακό εξάγωνο που έκανε τόσο καιρό με την αφροδίτη στο ζωδιό τους και σταυρώσουν έστω ένα κέρασμα σφηνάκι από πιθανό επι των πλείστων τικαρισμένων προδιαγραφών γκομενο!Και καλά ολα αυτά μπορώ να πώ κορίτσια δεν μπορώ θα δώ ταινία με τον δικό μου αλλά έλα που μια δυο τρεις στην τέταρτη καίγεσαι και μετά ακούς και και την ατακα ο γκόμενος παέι και έρχεται οι φιλίες όμως μένουν κι εσύ τοσο καιρό τις έβαζες σε δεύτερη μοίρα!Ασε που καμιά φορα πρέπει κι εμείς να βγαίνουμε λιγάκι βρε αδερφέ για μια ελαφρά τόνωση της αυτοπεποίθησης μας έστω για να κάνουμε μία μικρή(με τρόπο χωρίς να μας πάρουν χαμπάρι και νομίζουν οτι ψαχνόμαστε κιόλας) συλλογή βλεμάτων μια φορά στο τόσο γιατι μετά γινόμαστε μπουχλάδες σε έναν καναπέ εξαρτώμενες καθ αποκλειστικότητα από τις παρέες του δικού μας με περιττά κιλά στα σωσίβια και ψωμάκια!ΜΕτρον άριστον όπως λέγαν και αρχαίοι ημών πρόγονοι και αντιστοίχως οι δεσμευμένοι άντρες μπορούν να έχουν το ελεύθερο να βγαίνουν που και που με τους φίλους τους χωρίς όμως να κάνουν πράξεις που μπορεί να βλάψουν μια καλή και υγιή σχέση στην οποία ενδεχομένως να βρίσκονται!Συμπέρασμα:ΝΑ βγαινουμε λοιπον και καμιά φορα με τις φίλες-φίλους αντίστοιχα,γιατι το να μην βγαίνουμε και καθολου καταντά την σχέση κατάσχεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που βρήκα κάποια με εγκέφαλο κι όχι κοπριά στο κεφάλι...Συνέχισε την καλή δουλειά κοπελιά. Μπορούμε να γίνουμε σοφότεροι με ότι μας δείχνεις και να προσέχουμε αλλά δυστυχώς γιατρειά δεν υπάρχει....Γεμίσαμε παντού με κάφρους και με πουτάνες χωρίς εξαίρεση και για τα δύο φύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή