Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο,τι να' ναι στα ΜΜΜ




Πραγματικά.




Ξέρω ότι έχω να δώσω σημάδια ζωής πολύ καιρό, αλλά αν θυμάστε η πρώτη μου απόπειρα για pickup απέδωσε και believe it or not, είμαστε ακόμα μαζί. Και όχι απλά είμαστε, αλλά τα πράγματα κυλάνε ανέλπιστα όμορφα. Θα επεκταθώ επί τούτου σε άλλη ανάρτηση.

Επί του παρόντος, να γράψω για ένα περιστατικό στα ΜΜΜ τις προάλλες που με σκάλωσε.

Που λες λοιπόν αγαπημένε αναγνώστη, βρίσκομαι στο μετρό στο Μοναστηράκι και πάω να αλλάξω να πάρω ηλεκτρικό. Βγαίνω από το μετρό, παίρνω τις κυλιόμενες και στα 20 μέτρα μέχρι τις κυλιόμενες του ηλεκτρικού βλέπω να κατεβαίνουν μπούγια. Που σημαίνει με λίγα λόγια ότι μόλις πέρασε το τρένο που ήθελα και βγήκαν οι επιβάτες. Απογοήτευση. Νόμος Μέρφι κλπ. Αλλά δεν μας νοιάζει αυτό το σημείο αυτή τη στιγμή.

Επιβραδύνω λοιπόν το βήμα μου αφού έχω τουλάχιστον άλλα 10' για το επόμενο τρένο και πάω από τις κανονικές σκάλες (ξεγελάω τον εαυτό μου ότι θα περάσει αρκετή ώρα έτσι και δεν θα περιμένω πολύ στην αποβάθρα - ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να περιμένω ΜΜΜ γενικά). Εκεί ένας από αυτούς που κατέβαιναν από το τρένο που έχασα, με προσπερνάει και με σκουντάει λίγο στον ώμο, καθημερινά σκουντιέμαι στα μέσα με μισό εκατομμύριο κόσμο. Δεν έδωσα επομένως σημασία. Μετά από λίγο όμως άκουσα ένα "Ε!" και σκέφτηκα μήπως ήταν κάνας γνωστός ή φίλος. Γυρνάω και με πλησιάζει ο τελείως άγνωστος προς εμένα εν τέλει τύπος. Φορούσα λόγω ζέστης μια κάπως ανοιχτή μπλούζα και βλέπω να ΚΑΡΦΩΝΕΙ το βλέμμα του μέσα στο στήθος μου.

Α: Μου λες μία την ώρα;
Ν: Δεν τη λέει στα βυζιά μου την ώρα. (κάνω να φύγω)
Α: Μην είσαι απότομη (με ΤΡΑΒΑΕΙ από το χέρι)
Ν: Πας καλά; Μην με ακουμπάς.

*Με τα πολλά με αφήνει και ανεβαίνω τις σκάλες. Γυρνάω και τον βλέπω να με ακολουθεί.*

Ν: Θα μου πεις τι ζόρι τραβάς;
Α: *ηλίθιο χαμόγελο*

*Λέω ας μην δώσω σημασία, προχωράω και στέκομαι για λίγο όρθια στην άκρη άκρη της αποβάθρας. Έρχεται και ΚΟΛΛΑΕΙ πίσω μου, κυριολεκτικά κολλάει, το μπροστά του κόλλησε στο πίσω μου πώς το λένε.*

Ν: ΚΑΛΑ, είσαι τελείως μαλάκας; Φύγε από πίσω μου τώρα.
Α: Σε ενοχλώ τόσο πολύ;
Ν: Αν δεν ξεκολλήσεις θα βάλω τις φωνές στο ορκίζομαι!
Α: Εντάξει μωρή αγάμητη!

Δυνατά κι όλας το τελευταίο να το ακούσει όλος ο σταθμός. Ο,τι να' ναι. Αγάμητη επειδή δεν γουστάρω ο κάθε άγνωστος μαλάκας να προσομοιάζει το σεξ με ρούχα πάνω μου, σε άκυρο μέρος σε άκυρη στιγμή. Ο μόνος τόπος και χρόνος που θα το δεχόμουν αυτό θα ήταν τον τύπο να τον είχα γνωρίσει σε κάποιο μπαρ, να φλερτάραμε και να χορεύαμε με αυτόν τον τρόπο. Όλα αυτά αν δεν είχα σχέση. Στα ΜΜΜ είχα δεν είχα σχέση τα ίδια θα του έλεγα.

Και του το πήρα με το μαλακό εξ' αρχής, άκουσα και το αγάμητη στο τέλος. Είστε μερικοί... είστε.

10 σχόλια:

  1. ότι είμαστε, είμαστε, δε λέω! Το πρόβλημα είναι στη συχνή γενίκευση από το "μερικοί" στο "όλοι", και δεν είναι γυναικείο, είναι πανανθρώπινο χαρακτηριστικό. Αλλά δεν το λέμε γιατί δε μας βολεύει.

    Α, ναι. offtopic warning.



    και καλώς ξανάρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη ο συγκεκριμενος ψυχανωμαλιαρης φερθηκε ετσι δεν σημαινει οτι ειναι ολοι του συναφιου του...οποτε μην γραφεις "οτι ειμαστε ειμαστε"

      Διαγραφή
  2. Δεν γενικεύω ποτέ και σε κανένα ποστ μου καθώς είναι κάτι που σιχαίνομαι. Καλά τα λες.

    Καλώς σε βρήκα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Gentleman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ετσι να πλησιαζε παλι χυλοπιτα θα του εσκαγε στα μουτρα...μιλαμε για ελληνιδες ετσι?

      Διαγραφή
  4. Αυτές τις συμπεριφορές τις "πληρώνουμε" όλοι οι υπόλοιποι, που σας προσεγγίζουμε νορμάλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχην..οπως το περιμενα..ειχες καιρο να γραψεις επειδη βρηκες προσωπο..βλεπεις οτι δεν ειμαστε ξενερωτοι ε?
    Επι του παροντος τωρα..τον τυπο δεν τον δικαιολογω αλλα τον κατανοω...
    Προσωπικα πιστευω οτι ανηκει στην μεριδα εκεινων που εχει απηυδησει με την συμπεριφορα των ελληνιδων και το "ριχνει" στην τακτικη της φουλ επιθεσης....
    Βλεπει οτι τακτικες της "ευγενειας" του "καλου παιδιου" κτλ δεν πιανουν με εσας τις εξωγηινες(ελληνιδες) και θεωρησε να κανει στροφη 180 μοιρες..ασχημο δεν λεω αλλα καταλαβαινω τι τρελη χυλοπιτα εχει φαει ο τυπος και εχει λαλησει...
    Περιμενουμε και αλλες εμπειριες απο φιλες σου κιολας...καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι είναι καραγκιόζης αυτός που στο έκανε αυτό είναι δεδομένο. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι για να το κάνει; Και στο πιο ξεκώλι να το κάνεις, δύσκολα θα το δεχτεί.
    Όπως και να ΄χει πάντως, κακώς φλερτάρει. Ή φλερτάρουμε.
    Ανταπόκριση από εσάς δεν υπάρχει, γι' αυτό και το φλερτ υπάρχει σε ελάχιστο βαθμό στην καθημερινότητά μας.
    Εξάλλου έχουμε και δουλειές να κάνουμε, γι΄αυτό και είμαστε έξω..Όχι για να δίνουμε σημασία στο(η)ν καθένα(μιά) γύρω μας..
    Sad but true.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. By the way N, καλώς σε βρήκα. :)

    Ελπίζω να γράφεις συχνότερα. Είναι ευχάριστο (και προς όφελός μας) να ξέρουμε πώς σκέφτεται μια κοπέλα στην ηλικία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συγκεκριμένος φάνηκε ψυχανώμαλος. Ένα βούρδουλα χρειαζόταν να στρώσει. Είπαμε, αν δεν έχεις σαφή λαϊκή εντολή δεν έχεις δικαίωμα να κυβερνήσεις. Κανονικά θα έπρεπε να του την πει κάποιος περαστικός, αλλά έλα που δεν ξέρεις πόσο ψυχάκιας μπορεί να είναι και να κάνει καμιά τρέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή